Til OL med Holly’s

Selv om bloggen ikke er særlig gammel endnu, så har jeg vist nævnt min kærlighed til Holly’s et par gange og da der tikkede nyhedsbrev ind for ikke så længe siden, var det med beskeden om, at der er nye farvestrålende varer – Nemlig en Olympiade-edition. Det kan jeg jo naturligvis ikke stå for og måtte lige dele det med jer. Hapsede en dragt med blå kanter for så er Cookie og jeg klar til at heppe på alle i den helt rette ånd. 🙂
Tee til juniorstørrelserne og dragter til babystørrelserne Find dem her.


(der er brugt affiliatelink i teksten)

Dette indlæg blev udgivet i Fokus på Fashion, Indkøb, Ønskelisten og tagget , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Til OL med Holly’s

 1. Annette skriver:

  Hollys er virkelig mit favoritmærke! Desværre synes kæresten bare at noget af det er for fimset til en dreng 🙁

 2. Helle skriver:

  Trunten og jeg hepper med 🙂
  HAPS!

 3. Heidi skriver:

  Hvor er det fint, Hollys var også et af mine favorit mærker da børnene var mindre. Har vist nævnt det før, men mener min store har en grå hættetrøje med grønne og mørkegrå kløver på. Den er nu fin. Men disse er skønne i farverne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *