Til de pyntesyge prinsesser fra by Weinreich

Nu har jeg jo ikke selv en pige, men hvis jeg havde, ville jeg glæde mig til at hendes hår var langt nok til at blive sat med hårbånd, spænder og fine elastikker. Ofte synes jeg dog, at hårpynten lidt tuttenuttet i tuttenuttede farver, hvilket selvfølgelig også er sødt, men seje sort/grå/hvide ting er nu ikke at kimse ad.

by weinreich
by Weinreich laver fine hårting i lækre materialer – fx skind, satin, silke og filt. Spænderne med sort og sølvfarvet skind er virkelig fine og de enkle hårbånd med en blød rosette på satinbånd eller hårbøjler med blomsterroser i tyl er så virkelig pæne! Dem ville jeg gerne pynte min imaginære datter med. Mærket er relativt ungt, men er i fuld gang med at udvikle webshop – deres designs kan dog også købes her og hvis man ønsker løbende info, så kan man jo like deres facebookside her.
Der er mere til mærket end accessories – by Weinreich laver nemlig også enkelte interiørting så som lækre tæpper og puffer, men dem vil jeg vise jer en anden dag. De er så seje og jeg håber på, at Cookie kan blive beriget med en puf og et tæppe en dag!

Bruger i hårpynt til jeres tøser? 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Fashion, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Til de pyntesyge prinsesser fra by Weinreich

  1. Tanja mathiasen skriver:

    Sikken fantastisk side, uha så mange fine hår ting jeg ønsker mig til min datter:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *