The Cutest Azure Converse

kids converse
Når det kommer til farver, så har både min mand og jeg er svaghed for farven “Italiensk-blå” (det hedder den pga fodboldtrøjerne), men som mere korrekt nok er Azurblå! 🙂 I går lykkedes det mig at finde en vildt cool softshell-jakke i Føtex til en 50’er, som vi kan bruge til Cookie, når vi når efteråret, men lige nu er det de her cute Converse, som pryder fusserne på den næsten-et-årige charmetrold. Arhjmen, alting er bare sødere i mini-størrelse. Er de ikke skønne!
Hvad er jeres yndlingsfarve til jeres (eller andres) børn?

Rigtig god Pinse i øvrigt – håber at I nyder vejret! 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Fashion og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

12 svar til The Cutest Azure Converse

 1. Sabina skriver:

  Altsååå nu er ham Cookie jo sød i alt! Meeen den leo-dragt der, den var saftsuseme lækker til ham 😀

 2. Sara / mybabyfab skriver:

  Hvor er de skønne i den farve!!

  Vi har ikke som sådan en yndlingsfarve her hjemme.. Men hvis jeg skal granske pigernes garderobe så er rosa, grå, brun og hvid farverne der er mest af.. Og det går igen ligegyldigt sæson.. Måske jeg er lidt safe i de farver! Det ved jeg virker, her ihvertfald!! 😉
  Som jeg læser og ser farverne nu virker det en smule kedeligt! Hmm jeg skal blive mere modig!!

  Jeg har et par converse på vej til min store Luns.. (Hvide self.) det er dog støvlen.. Hvor søren er har du fundet/kan man finde dem uden højde omkring anklen!? (Spørgsmål forståeligt!?)

 3. Hvor er de søde i den farve. Herhjemme er jeg meget til grå til børnene og især også mørkeblå til min datter. Jeg skal virkelig huske, at få købt noget lyst en gang imellem, for jeg har tendens til de lidt mørke farver (så skal jeg nemlig ikke tænke så meget over pletterne hehe)

  • MiniMalsen skriver:

   Synes det er lidt rart med en farveklat hist og her ….. jeg er måske også mest tilbøjelig til at vælge mørke farver … af samme årsag 🙂

 4. 4 Mini Mes skriver:

  De er da bare SÅ fine <3
  Jeg har ikke egentlige yndlingsfarver til ungerne er dog klart mere til lilla end lyserød når det gælder pigerne og til min yngste søn kan jeg godt lide stærke farver som grøn, orange og blå 🙂

 5. Heidi skriver:

  De er så fine, mine havde også converse da de var mindre :O) Vi (altså mig) sværger til rød, gul, blå farver, de er så gode i de farver mine drenge. :O) Enig, Cookie er lækker i alt, en så vakker snut.

  • MiniMalsen skriver:

   Lidt pang må der til! 🙂 Jeg er nok tilbøjelig til at vælge mere klassiske farver egentlig, så det er godt at bryde det lidt 🙂

 6. Bolize skriver:

  Ja, og mormor og morfar tilbringer sommeren i Toscana, så mon ikke der kommer noget azurblåt med hjem?? ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *