Test: Ella Quilted Babymel pusletaske

mammashop babymel
For et lille stykke tid siden fik jeg muligheden for at teste en super lækker Babymel pusletaske fra Mammashop.dkElla Quilted Black, hedder den. Mærket Babymel er engelsk, har eksisteret siden 2007 og profilerer sig blandt andet på at være funktionelt, slidstærkt og ikke mindst pænt. Jeg er stærk tilhænger af netop det sidste, for, som I måske husker, så var vores første pusletaske en meget farverig ballontaske, netop fordi jeg på det tidspunkt ikke havde fundet en jeg var dus med. Ballontasken afgik ved døden og siden har vi brugt et net, men trængslernes tid er omme, for nu har vi den her lækre sag. Der er et hav af lommer til alt det småtteri, som man (læs: jeg) altid har med til barnet, samt isolerende flaskevarmer/køler og puslemåtte. Alt på tasken kan tørres af og der er sådan nogle “hæfteklapper” til, at den kan sidde ekstra godt fast på barnevognens styr, hvis man vil have den hængende der. Det vil vi, for på en Bugaboo er handlenettet under vognen nemlig ikke særlig stort, så pladsen er trang, hvis mor også skal have sin håndtaske med … og det skal hun jo 😉

Jeg startede mere eller mindre med at tabe en frugtmos ned på Babymel’en og var spændt på, om jeg faktisk ville kunne tørre det hele op uden at få pletter og mislugt. Der var snask både inde og uden på tasken. Lækkert. Det gik nu fint og mosen er sporløst forsvundet. Vi har brugt den stort set hver dag de sidste 14 dage og selvfølgelig kan jeg endnu ikke sige noget om slidstyrke, men det tegner godt. Vi er virkelig glade for den og dens rummelighed.
Designet jeg valgte er enkelt og pænt. Mest tænkt ud fra at både min mand og jeg skulle kunne føle os komfortable med den og så skulle den passe til vores barnevogn, som også er ganske neutral. Hvis man kommer helt tæt på, kan man sagtens se at den fine kvilt er små hjerter. Der findes mange andre modeller og farver – se bare her.
Priser fra 199,- til 679,-.

Mammashop har rigtig mange fine ting at byde på – tjek hele udvalget her.

Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Mors favoritter, Tests & Anmeldelser, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Test: Ella Quilted Babymel pusletaske

  1. 4 Mini Mes skriver:

    Den ser rigtig fin og anvendelig ud, jeg synes det er rart med en masse små rum i sådan en pusletaske så alle tingene ikke ligger og roder rundt i bunden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *