Shop Lucca (og alt andet) med -70% hos MILK copenhagen

MILK cph lucca sweat
Da jeg i sin tid var til fremvisning på MILK copenhagen’s nuværende kollektion, faldt jeg for de søde stribede LUCCA bukser. De er en del af pigernes kollektion, men sat sammen med en sej t-shirt, et par sneaks og en cool bomber eller cardigan, kan de ( i blå) sagtens bruges af drenge. Snittet er nemlig ikke specielt piget – mere sådan baggy relaxed fit med elastik i livet.
Jeg lod dem dog være i første omgang, da jeg købte rigeligt andet, men nu slog jeg til, for med 70% koster de tæt på en slik. ALT er sat ned med 70% og jeg er faktisk overrasket over, hvor mange gode størrelser der er stadig. Find hele udsalget HER og LUCCA bukserne HER.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *