Shop hos Nicehair.dk til halv pris!

Jeg har jo en aftale med jer om, at jeg tipper når jeg spotter en god deal på et af de mange dealsites, som efterhånden eksisterer. Denne gang har jeg fundet en, hvor man kan shoppe for 300 kr. hos Nicehairdk og betale 149 kr. SÅ fed deal, fordi man også kan få en masse andre ting udover beauty… der er tasker, tøj, børnetøj mm, så måske kan både mor og barn blive forkælet lidt 🙂 Derudover er det jo også Fars Dag snart! Tiden løber dog snart ud, så dealen skal købes i dag og så har man jo god tid efterfølgende til at finde det man vil have på Nicehair. (læs mere under billedet og få link til dealen)

Jeg har i hvert fald været der og skal bl.a. fylde lidt op på lilla shampoo og balsam, samt lidt andet guf. Vi mangler også strømper til Cookie og så er der også et par seje espadrillos jeg overvejer. Det er jo med at få mest muligt ud af det – man må kun købe ét pr. person 🙂

På collagen er der lidt af hvert, men bl.a. min yndlings lilla shampoo fra L’Oreal og balsam i samme genre. Overvejer også den super fine lyserøde lak Boom Boom Room fra Essie…. så fin jo.
Strømper med ræve til Cookie eller måske nogle sjove zebraer. Vi mangler faktisk også en solhat til ferien i Bulgarien og denne fra Småfolk er lidt fin, synes jeg. Faktisk også de grå badeshorts. Skoene jeg synes er fine, er disse fra Amust. Elsker espadrillos, når det er sommer.

FIND DEN GODE DEAL TIL NICEHAIR HER

Links til Nicehair er affiliate

Dette indlæg blev udgivet i Tips og Tricks og tagget . Bogmærk permalinket.

3 svar til Shop hos Nicehair.dk til halv pris!

  1. Pingback: Looklab.dk - malsen Cool sommersæt fra Minimum og et godt tip » malsen

  2. Sabina skriver:

    Tak for tippet, var faktisk løbet tør for Kevin Murphy og gad ikke fuld pris 😀 hermed lavet bestilling i både mit og kærestens navn 😀 man er vel snedig når man mangler alt haha.

  3. Maria Lund skriver:

    Er jeg den eneste der oplever at der ikke bliver trukket 300 kr, når jeg bruger koden? Den trækker 288 kr. ved mig? 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *