REIMA fylder 70 – fin retrokollektion

REIMA jubilæeum retro

Yndlings-REIMA kan fejre 70 års jubilæum og har i den forbindelse lanceret en fin fin retrokollektion, som jeg første gang så på pressedagene for et halvt års tid siden. Nu er de endelig kommet på webshoppen og I kan se hele kollektionen lige her. Der er både overgangsflyverdragter, jakker og bukser i fede farver og for jakkernes vedkommende, så kan indmaden tages ud, så jakken har en længere levetid – thumbs up! Alle farverne er vildt smarte, synes jeg, men især den røde og den blå fanger mit øje. Hvilken farve kan I bedst lide?
REIMA har i øvrigt lavet en sød lille video i anledningen af jubilæet. Pointerne er, udover at den selvfølgelig reklamerer for deres egne produkter, at der ikke findes dårligt vejr … blot dårlig påklædning og at vi voksne tit overser det fantastiske ved de små ting. De små ting, som børn husker og som de kan få en hel masse leg ud af. Synes den er super sød. Kan ses her.

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Fashion, Fokus på Fashion, Ikke kategoriseret, Ønskelisten og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til REIMA fylder 70 – fin retrokollektion

 1. Louise skriver:

  Øj, den navy jakke er godt nok fin! Det er næsten ærgerligt jeg allerede har købt overgangsjakke til Lillen…

 2. Guldklumpen ville se fantastisk ud i den blå 🙂
  Det handler om at se muligheder frem for begrænsninger 😉
  /Camilla

 3. Anita skriver:

  Det er nemlig en rigtig fin kollektion, vi har faktisk flyverdragten i rød – den er vildt flot og ikke mindst praktisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *