Påskeæg til mor, far og alle de andre voksne // Simply Chocolate


Man skal jo ikke holde sig for god til at give påskeæg til alle sine kære – det er i sandhed ikke kun børnene, som skal forkæles med chokolade, vel? 😀 Jeg bilder mig i hvert fald ind at “what goes around, comes around”, så hvis jeg sørger for at give påskeæg, så komme der nok også et enkelt lille bitte et tilbage, he he…
HVIS nu ingen tænker at jeg skal have påskeæg, så køber jeg det da bare selv 😉 Har nemlig udset mig det her fine et af slagsen fra Simply chocolate i fin kobberudgave. Spottede det i Illum for et par uger siden og regner med at erhverve mig et af slagsen i næste uge, hvor jeg alligevel skal den vej.

I øvrigt er jeg i gang med at kreere et fint og sundt påskeæg til Cookie – han bliver helt sikkert begejstret, men mangler lidt inspiration til “godter”. Har naturligvis rosiner, lidt små Disney-kiks, abrikoser …..men ville gerne have et par småting mere af den spiselige slags? Der kommer så også en lille legeting og en lille bog i.

Dette indlæg blev udgivet i Årets fester, Barneliv og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Påskeæg til mor, far og alle de andre voksne // Simply Chocolate

  1. Hvor er det æg bare flot 🙂 Jeg tror jeg vil sige til Guldklumpen at han skal købe sådan et til mor og far 🙂
    /Camilla

  2. Bolize skriver:

    Hovsa! 😀 … Ja, påskeæg skal der da til og jeg er også i gang med Cookies KÆMPE-ÆG … hehe … meeeeeeeeeeed der sniger sig altså en lille bitte ikke-sund chokolade dims med i det 😉 Men det siger vi ikke til nogen.
    Flot kobber-æg forresten … ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *