På vej i posten … Petit Nord Zebra hjemmesko

Petit Nord zebra
Vi er lidt afhængige af Petit Nords hjemmesko. De passer bare rigtig godt til Cookie’s fødder og de er i virkelig god kvalitet, så det er ikke skoen der slides op, men fødderne der vokser ud af dem. Lige præcis den situation står vi i lige nu og jeg måtte derfor punge ud, for let’s face it … det er ikke verdens billigste sko, men jeg har det sådan, at jeg vil gå på kompromis rigtig mange steder – dog ikke, når det kommer til fodtøj. Jeg plejer dog, at bruge lidt tid online og kan som regel også finde Petit Nord med besparelse –  det kunne jeg også denne gang. Problemet var bare, at jeg for længe siden forelskede mig i en fælt lækker zebraudgave og tja, den var jo så ikke lige sat ned nogen steder i Cookie’s størrelse. Jeg lukkede øjnene og tænkte på, hvor fine han vil synes de er (pt er zebraer, giraffer og elefanter, som alle hedder Ella af en eller anden grund, det helt store hit). Zip-zip, sagde kortet og nu er der bare tilbage at vente. Lover at vise frem sådan rigtigt, når de ankommer. Og ja, de er lidt sarte og ja, de er lidt trendy og ja, de er måske ikke helt så boyish, men pyt med det – Cookie er dreng med stort D og jeg er som bekendt ikke bange for at bryde de der pige/dreng grænser. Det ved jeg, at rigtig mange af jer derude heller ikke er, så I kan sikkert godt følge mig lidt 🙂

Men lad os da lige høre lidt om, hvilke mærke hjemmesko I foretrækker? Kunne jo være I havde vildt gode tips på hånden 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til På vej i posten … Petit Nord Zebra hjemmesko

  1. Bolize skriver:

    De er da unisex 🙂 Og SUPER flotte ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *