På Ønskelisten: Slagbænk til børneværelset

Jeg vil gerne optimere Cookie’s værelse, når han begynder at kunne få gavn af at være derinde mere – har længe ønsket mig en slagbænk, som jeg forestiller mig kan erstatte pladsen hvor puslebordet står nu. Udover at være fantastisk usynlig opbevaring, så er den romantisk og fin. Denne er fra Børneværelse Med Udsigt, men måske kan en lignende fås til en lidt billigere penge et andet sted.

Dette indlæg blev udgivet i Børneværelset, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til På Ønskelisten: Slagbænk til børneværelset

  1. Heidi skriver:

    Den er så fin, jeg har da lige modtaget mail fra dem omkring udsalg. Finder den lige imorgen og sender til dig. De holder til tider lagersalg og ved slagbænken også har været der.

  2. Den kan jeg godt forstå, at du ønsker dig til hans værelse. Vi skal flytte i hus til april, så jeg er også gået totalt i indretningsmode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *