Opskrift: Gingerbread House Pop Cakes

Jeg er ikke den store bagefryns, indrømmet, men indimellem kommer ånden over mig og så får jeg lyst til at kreere noget sjovt. Som regel bliver det bare cupcakes, fordi min inspiration simpelthen ikke rækker til mere 😀
Den anden dag fik jeg en pressemeddelelse i min mailboks med opskriften til de her søde små huse! Dem gad jeg godt lige kaste mig over at lave op til familien kommer til juleaften … kunne da være så fine at servere?
Her får I også lige opskriften, hvis I skulle have lyst til at følge trop.

pop cakes unnamed GHCP opskrift

Dette indlæg blev udgivet i Årets fester, Mad og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Opskrift: Gingerbread House Pop Cakes

  1. Bolize skriver:

    Cute ♥ … glæder mig til at smage dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *