Nyt til børneværelset: FERM living natlampe og lidt om nye værelser

FERM living natlampe bus

Lamperne fås her.

Jeg har længe kredset omkring de superpæne lamper fra FERM living, som jeg synes kombinerer både de barnlige og det klassisk-pæne rigtig godt. Der er rigtig mange pæne modeller og jeg har været rigtig meget i tvivl om, hvorvidt det skulle være ræven eller bilen/ bussen, som skulle pryde Cookie’s nye værelse. I dag tog jeg dog beslutningen og klikkede bilen hjem. Ræven er nok mere mig, men er ret sikker på, at Cookie vil synes bedst om det fine køretøj 😉 Og det er jo trods alt hans værelse 😀

Der er efterhånden begyndt at tegne sig et godt billede af, hvordan de forskellige løsninger på det nye værelse skal være, men jeg må indrømme, at jeg mere end én gang har været ved at kaste håndklædet i ringen. Værelset er simpelthen så dumt at indrette, fordi der er vindue med radiator under på nærmest hele den ene endevæg, dør på modsatte og derfor ikke særlig meget vægplads at arbejde med, med mindre man nærmest “klodser” det hele op langs de andre vægge, hvilket kommer til at se noget så pakket og mærkeligt ud. Så jeg er ude i noget med en lille rumdeler med kasser, som kan skabe et legehjørne, noget højskab i det ene hjørne til tøj og så selvfølgelig den nye seng, legetæppe og nogle fine reoler/ bogkasser, som kan hænge på væggen. Belysningsmæssigt bliver der så noget loftslys, en fin flyvemaskine og så den her natlampe. Tænker at kombinere med nogle fine plakater.

Min deadline er juleferien … ville gerne give ham værelset lidt som en julegave, selv om han selvfølgelig ikke forstår det helt sådan. Nok mere bare for, at jeg har en tidshorisont at arbejde med, så ikke projektet fortaber sig i tågerne 😀

Oplever I også det er svært, når værelser skal laves om?

 

(adlinks)

Dette indlæg blev udgivet i Børneværelset og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *