Nyt i garderoben: Stressless (+en vinder af Cowshed-konkurrencen)


For ikke så længe siden fik jeg det her skønne og cool-casual sæt til Cookie. Jeg kan godt lide enkeltheden, lommerne og så de små stjernedetaljer.
I det hele taget er jeg ret glad for ting, som ser behagelige ud og ligeså meget som jeg knuselsker alle hans jeans, så tænker jeg, at det nogle gange må være mere rart for sådan en lille baby med ting der sidder løst og som man kan bevæge sig godt i. Er også voldsom fan af heldragter, selv om mange desværre minder lidt for meget om nattøj.
Sættet her er fra svenske Lindex, som har tøj til og med str. 14 år.

Og så til en glædelig nyhed – vinderen af Cowshed-konkurrencen er nemlig fundet ved lodtrækning og denne gang blev det Kirsti, som er den heldige. Jeg sender dig en mail snarest. Bliv endelig hængende for allerede i næste uge er der en ny give-away, som kan få en heldiggris til at gå vinteren i møde lidt bedre. Stay tuned! 🙂
Tak til alle der deltog – super dejligt!

Dette indlæg blev udgivet i Body & Pleje, Cookie's garderobe, Fashion, Indkøb og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Nyt i garderoben: Stressless (+en vinder af Cowshed-konkurrencen)

  1. Trine Lykke skriver:

    Lækkert sæt. Har som dig en svaghed for det afslappede look, specielt når frk. Evigglad skal tumle en masse. Så kunne være jeg skulle kigge forbi Lindtex…

  2. Heidi skriver:

    Fint lille sæt, stjerne detaljen er det, som gør det ikke bare ligner H&M :O) Hmm, her troede jeg det var mig der vandt. På´en igen.. Når lillemand bliver større, så kan jeg anbefale Bocajeans, de har det lækreste tøj. Det er et af favorit mærkerne herhjemme..:O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *