Nye køb fra Ringsted Outlet (Ticket to Heaven)


Her den anden dag var vi på en bette familieudflugt til Ringsted Outlet. Jeg har ikke været der i børnetøjsøjemed før, så var lidt spændt på, hvad jeg kunne finde. Holly’s var det jeg umiddelbart gik efter, men butikken havde ikke særlig mange knaldtilbud og jeg kunne finde det meste billigere på nettet. Til gengæld viste Ticket to Heaven sig at være et sandt outlet, hvor der var rodekasser og en masse virkelig gode tilbud – jeg kom bl.a hjem med de to jakker til cookie – begge to til foråret og førsommeren. Især den limefarvede er SÅ lækker og jeg kan slet ikke vente til den lille purk skal have den på.
Derudover, var der en anden rigtig fin butik, som bl.a. havde Norlie – især pigetøjet var sat ekstra ned, hvis man kunne leve med at det var 2. sortering. Resten af butikken havde også gode besparelser, men igen…..det meste kunne findes til tilsvarende eller billigere pris online.
Alt i alt var jeg fint tilfreds med mine køb, men kunne nu godt have tænkt mig at føle den der rigtige “outlet-stemning”, hvor priserne er kørt lige lidt mere i bund end det var tilfældet her.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Indkøb, Tests & Anmeldelser og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Nye køb fra Ringsted Outlet (Ticket to Heaven)

 1. Heidi skriver:

  Lækre jakker, Ticket2 heaven er rigtig fin kvalitet. Vi har kørt nogle sæsoner med deres skibukser og jakke, måske han passer det igen i år, håber jeg. Hvad ligger priserne på dernede? Har aldrig været der, men min mor og jeg har talt om en tur derned. :O)

 2. Bolize skriver:

  Nej hvor er de skønne :-))) Er helt vild med den limegrønne … den vil klæde den lille smuksak p♥e♥r♥f♥e♥k♥t

 3. Camilla skriver:

  Jeg er enig med dig i at priserne godt må få et hak længere ned, der er i flere af butikkerne hvor jeg ikke føler man sparre noget – fx samsøe&samsøe 🙁
  Jeg købte de fineste Holly’s dragter sidst jeg var der, og så blev bilen også proppet med Le Creuset – mega last for det stentøj!!
  /Camilla

  • MiniMalsen skriver:

   Le creuset er så lækkert 🙂
   Det er ærgerligt med priserne for det er jo sidste sæson og noget har altså været sat længere ned i butikkerne før det er havnet i outlet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *