New in New Generals

Jamen, det holdt jo så akkurat 24 timer det der med ikke at købe mere inden jul….suk. Ej, til mit eget forsvar vil jeg lige sige, at jeg faktisk havde et værdibevis til YouHeShe, så i stedet for at shoppe luksus til mig selv, blev det til Cookie. Fik denne lækre dragt fra New Generals, som I jo ved jeg er glad for, i sort og to langærmede basisbodyer fra Petit Bateau, så det var da en lækker fangst, synes jeg selv 🙂
Håber at kunne tilføje lidt Stella McCartney og mere New Generals efter jul, når der måske bliver lidt at spare ifb med udsalgene.

new generals AW12

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Indkøb, Udstyr & tilbehør og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til New in New Generals

  1. Sabina skriver:

    Igen! – han er da bare jordens dejligste OG heldigste baby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *