New Generals / CIFF Kids SS14

new generals SS14
Billeder: Copenhagen Fashionweek

Ak og ve …. jeg skal nok lade være med at starte den helt store klagesang, men skæbnen ville desværre, at Cookie blev syg, så jeg ikke kom afsted til en hel del shows i forbindelse med modeugen. Havde glædet mig meget til at bruge tid med de andre søde piger fra Petit Podium og se på alle de fine sommersager til næste år.Heldigvis er nettet jo en hjælpende hånd, når sådanne ting sker, for ikke ret lang tid efter de enkelte shows er afviklet, ligger der billedmateriale online og jeg opdaterede Instagram hurtigere end lynet for at følge med 😀

Jeg havde selvsagt glædet mig umanerligt til New Generals. Big fan, som I ved. Skuffet blev jeg bestemt ikke og blev også en lille smule overrasket  – positivt, forstås. Jeg havde godt hørt en lille fugl synge om, at der ville blive lanceret en sneakers-kollektion, men havde ikke regnet med at de ville være SÅ cool! Jeg vil også ha’ dem. Til mig selv! 😀 Ydermere, er jeg begejstret for at New Generals formår at fastholde sit dna samtidig med at der sker nyskabelser og nyfortolkninger. Genren er stadig, for en del styles’ vedkommende, grafisk og urbant, men der var outfits, som stak ud og var mere street-chic, casual og måske knap så “city-kid”. Fedt! Helt sikkert, for det åbner mærket for flere børn uden at det taber ansigt overfor sig selv. Well done, New Generals – I er seje!
Ønskelisten er allerede i gang med at blive forfattet! 😀

Hele kollektionen kan ses her.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Fokus på Fashion, Ønskelisten og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *