Mors Favoritter: MarMar Copenhagen Leopard Bodysuit

Da jeg viste denne leo suit fra MarMar Copenhagen tidligere, snakkede vi lidt om det der med, hvorvidt en dreng kan have leopardpletter på eller om det er et mønster forbeholdt piger, tøser og damer. Jeg har det stadig sådan at “if the shoe fits…”. Og det synes jeg den gør! Cookie er skøn i leopard og absolut ikke mindre drenget. Jeg glæder mig SÅ meget til at MarMar i slutningen af januar/start februar sætter den grå udgave i salg, for så skal vi hapse både bodysuit og leggins, ja vi skal 🙂 Jeg synes i øvrigt, at jeg gerne vil påpege, at kvaliteten er i top. Den er blevet vasket rundt regnet 15 gange nu og man kan faktisk ikke se det på den overhovedet.
Hihi, se lige den der runde mave…han har lige spist 😉

MarMar Copenhagen leopard

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Fashion, Looks, Mors favoritter og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Mors Favoritter: MarMar Copenhagen Leopard Bodysuit

 1. Jytte Takahashi skriver:

  Mit lille barnebarn har nøjagtig den samme dragt, købt brugt og som er så lækker selv efter MANGE gangs vask.Den kan holde til et par babier mere hvis det skal være 😉 Jeg synes den er lige flot til både piger og drenge

 2. Sabina skriver:

  Haha kæft hvor er han bare nuser! Og selvfølgelig kan han bære leo pletterne 😉 Men jeg elsker også bare leo!

 3. Bolize skriver:

  Han er jo en lille grrrrrrr tiger, så selvfølgelig kan han da være plettet 😀 … skøn, skøn dreng .. og dragt 😉 ♥

 4. FamilienDanmark skriver:

  Han ER skøn i leopard. Har det sådan, at jeg for alt i verden forsøger at undgå at lade mig påvirke af, hvad der er typisk drenge- og pigeting. Ser det fint ud, så er det det jeg gør! Min yngste har f.eks. en orange heldragt. Jeg ELSKER den, men min mand kan ikke have, at knægten har en “tøsefarve” på, som han siger…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *