MOLO Fleece med neondetaljer – en sikker garderobefavorit

Molo vantefleece
Uanset vejr næsten, så har børnegarderoben brug for en god trøje, som er rar at have på, samtidig med at der er tænkt på detaljerne. Den er god om morgenen, når det er lidt råkoldt eller en tidlig aftentime, når det igen bliver køligere i vejret.
MOLO har lavet den velkendte “vante-fleece”, hvor lommerne er formet som vanter og som ofte bærer nogle af sæsonens trends. I dette tilfælde neon på grå bund med blå kanter. Den er så lækker i kvaliteten og så er der også tommeltothuller, hvilket jeg selv elsker på mine egne trøje; så kan man putte sig ordentligt! 🙂
Cookie er netop vokset ud af sin gamle og blevet begavet med denne fra Styledelux, som har så fint et udvalg af børnetøj og selv om den endnu er lidt stor, så kan den sagtens bruges til at putte i i barnevognen. Onlineshoppen Styledelux er en af mine ubestridte favoritter dels pga det fine udvalg og brede sortiment af mærker, men også fordi der altid er et kup at gøre i udsalgsafdelingen. Lige nu har jeg fx lidt kig på disse seje Hummelsko og denne cute dragt fra New Generals. Shoppen har i øvrigt fået et makeover, så den er blevet endnu nemmere at søge på. *thumbs up* 😉

Bor der også MOLO vante-fleece hos jer mon?

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Fashion, Indkøb og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

7 svar til MOLO Fleece med neondetaljer – en sikker garderobefavorit

 1. 4 Mini Mes skriver:

  Vi har ikke nogen lige pt. men er ellers vild med deres fleece trøjer, de er bare så skønne!

 2. Nope, men utrolig mange savlesmække og heldragter 🙂

 3. Vi har ikke lige nu. Men da børnene var små, blev de brugt. Den er godt nok fin i farverne, den du har fået 🙂

 4. Honey skriver:

  Yes, min søn har haft den lyseblå med mørkegrå vanter i flere størrelser nu. Jeg er vild med den, som overgangsjakke samt under frakker om vinteren. Et stort hit hos os!

 5. Begge mine unger er også flittige brugere af Molos fleecejakker – både vante og bjørneklo. Dog synes jeg faktisk, at de nye “vanter” ikke er helt så fine i looket, som de gamle strikkede.

 6. Bolize skriver:

  Den er da super cool … kan jo bruges i mange anledninger 🙂

 7. Heidi skriver:

  Vi har haft op til flere, ligenu har vi 2 til hver (de arvede en hver fra min venindes drenge) Som Maria skriver, så er strikvante versionen federe, men det er jo en smagssag. :O) Men de er så lækre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *