Mini Rodini AW12 – Panda Pen Tee

Det er langt fra første gang jeg nævner svenske Mini Rodini her på bloggen – det er bare så cool tøj. Nytænkende og absolut også edgy. Den nye efterårskollektion har mange items, som jeg meget gerne ville hapse (viser lige senere på en collage), men en af de rigtig fine ideer er faktisk til de større børn (fra 1 år og op til 11/12 år), så den får lige sit eget indlæg.
Ideen er en en t-shirt, som har en pandaskabelon på maven. Med følger tekstiltuscher til at farvelægge med, så man får sit helt eget unikke udtryk. Det er da super sødt og noget jeg i hvert fald forestiller mig, at min niece på 8 ville elske at få lov til, så tænker lidt at købe en til hendes fødselsdag nu her. Den kan fås her.

Dette indlæg blev udgivet i DIY // Gør-det-selv, Fashion, Fokus på Fashion, Ønskelisten og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Mini Rodini AW12 – Panda Pen Tee

  1. Heidi skriver:

    Det mærke er jeg nød til at udforske noget mere, det ser fedt ud. Tak for inspirationen :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *