Min reklamefilm og børnetøj

Surface
Klik på billedet for at se reklamefilmen

Det er nogle gange lidt svært at have to blogs, for jeg ved jo reelt set ikke, hvor mange af jer, som læser med begge steder – altså både her og så på min mode- og skønhedsblog for kvinder. Hvis I læser med begge steder, så har I allerede læst om, at jeg har været med til at lave en reklamefilm, som tager udgangspunkt i mine bloginteresser og med fokus på børnetøj og -accessories. Reklamefilmen er for Microsofts fine Surface maskine, som jeg har testet og også delt med jer på den anden blog tidligere. Dette er så 2’eren – altså en nyere model – men stadig samme princip.
Det er jo fuldstændig enestående at få mulighed for at for lov til at lave sådan noget og jeg er ydmyg, men også stolt over resultatet. Det er ret underligt at se sig selv på levende billeder. I kan se den ved at klikke på billedet eller ved at følge dette link – håber at I synes om den?

Rent historiemæssigt, så tager den udgangspunkt i et besøg hos et af mine yndlings-pr-bureauer Starklint PR, hvor jeg kigger på MarMar børnetøj og sko fra PomPom. Derefter går turen til Magasin, hvor jeg også tit oser inspiration – her er det Mini A Ture jeg har gang i at kigge på. Sidst men ikke mindst, så følger man en skriveprocess med tilhørende kaffe på en dejlig café i Holbergsgade. En ret typisk dag faktisk, når jeg er i København på blog business. Tit er der dog flere stop på min rute, men det er jo bare 30 sekunders reklame, så det er begrænset hvad man når 🙂

Anyways! Beklager, hvis I som sagt allerede har set den via den anden blog, men mon ikke der skulle være nogen som kun læser med her 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Bloggen og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Min reklamefilm og børnetøj

  1. Hvor er det blevet super godt! Virkelig lækkert speak. Må være mærkeligt at skulle lave, men du er kommet virkelig godt fra det!

  2. Bolize skriver:

    Du er dygtig ♥

  3. Karina skriver:

    Syntes det er helt vild cool at du sådan er med i reklamefilm…og lækre ting der bliver kigget på i øvrigt 🙂
    Jeg har selv den bærbar og er super glad for den, jeg er dog ikke så god til at få den med mig, men må øve mig på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *