Milk Copenhagen SS14

Lidt et tilfælde, for jeg har faktisk aldrig rigtig kigget på MILK Copenhagens børnetøj. Cookie har været for lille, da størrelserne starter ved 92, men jeg kan da se, at jeg skal til at åbne gluggerne lidt, for fik set SS14 videoen og der er dælme mange fine styles! Jeg vil lige dele videoen med jer og så ellers glæde mig til d. 16. februar, hvor der åbnes for salg. Har både udset mig camouflage og fine striber! Der er en sej cardigan med panter på ryggen til pigerne og en masse andet. Tag selv et kig 🙂 Har I holdt party med MILK før?

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Milk Copenhagen SS14

  1. Henriette skriver:

    Det er bare rigtig fint tøj! Opdagede det det ved jeg i min sidste praktik i børnehave havde en dreng på stuen, hvis mor åbenbart sværgede til Milk! Har dog endnu ikke haft min egen dreng i det 🙂

    http://www.blueeyedflower.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *