Lykken er en hoppeko, når man har foxy sweatpants på

mini rodini fox sweatpants

Jeg brugte det meste af min lørdag på Fisketorvet sammen med min mor. Missionen var julegaver og alle børn, som vi skulle købe til blev klaret. Fedt! Ingen Fætter BR i december…. julefreden er reddet 😀
Vi entrerede også Føtex – dels skulle jeg lige have noget af deres uld/bomuld til Cookie og skulle også lige et andre småting, men da jeg opdagede at der var 30% på ALT legetøj, kunne jeg ikke nære mig for at købe denne søde hoppeko med hjem til ham. Han fik den i dag og der var ikke et øje tørt. Den vakte vist lykke 🙂

Sweatpants med ræve på fra mini rodini er i øvrigt et hit. Han vil ikke have dem af og mente bestemt de skulle med i bad i dag. Eh …. mnjaaaa-nej! Ha ha 🙂 Derefter spurgte han mig om jeg “havde nogle problemer”, ha ha 😀 Det er den sjoveste alder lige nu. Skøre unge … ræve spiser nødder. Og længere er den ikke. Kan ikke overbevise ham om noget som helst andet. Så ræve er sikkert bare forvoksede egern i hans verden 😀

PS: vinderen af konkurrencen om et gavekort til Fisketorvet ER altså fundet ….. det står på indlægget, men har endnu ikke hørt fra den heldige 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Fashion, Indkøb, Legetøj og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Lykken er en hoppeko, når man har foxy sweatpants på

  1. Bolize skriver:

    Jamen, sikke da et “happy face” :-))) … Koen er da også sjov, så kan da sagtens forstå han elsker den – med eller uden egern-ræve 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *