Lots of goodies


For lidt tid siden, var jeg forbi skønne Mette, som har Starklint PR – udover at drikke en pokkers masse kaffe og hyggesludre, så blev der også tid til at tage et par snapshots. Starklint repræsenterer nemlig to mærker, som jeg allerede har snakket om her på bloggen – MarMar Copenhagen (læs her) og Fuzzies (læs her), hvor der jo som bekendt var to af jer, som vandt fine futter til de små englebasser.
På onsdag skal jeg forbi Mette endnu engang, da hun har inviteret til pressedag og jeg ved (fordi jeg stalker hende på instagram hehe), at MarMars forårs- og sommerkollektion vil være gramse-klar! Lover billeder, men er voldsomt nervøs for, hvor meget jeg ender med at falde for. Det er jo så lækkert et mærke. Jeg er stadig head-over-heels in love med leodragten og bliver altså nødt til at klikke den hjem, tror jeg. Den kan Cookie da ikke undvære?! 😛
Synes i øvrigt ideen med at hænge de små strømper op på grenene var så fin, så måtte også lige nappe et billede af dem 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Indkøb, Mors favoritter, Ønskelisten, På besøg hos og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Lots of goodies

  1. Bolize skriver:

    Nej ♥ Cookie KAN ikke undvære leodragten :-))) hold nu op, hvor er den nice … det er slangestøvlerne nu også 😉 Kan godt forstå du er vild med de to mærker.

  2. Heidi skriver:

    Ja tak søde Marlene, nu har jeg jo måtte holde godt fast på min hånd, for ikke at gå amok. Jeg elsker mine drenge i skjorter, og de syntes også det er fedt at have på, og så er her så mange fede.. Arggg. Lækkert lækkert tøj. Håber at se Cookie i leodragten :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *