Lobilo – Little Angels & Ballerinas!

Alle billeder er Lobilos

Jeg er helt fascineret over alle de lækre mærker til børn der er derude – det er jo seriøst en helt ny verden, som folder sig ud og jeg skal godt nok øve mig i at holde dankortet i ro 😉
Jeg faldt tilfældigt over det svenske mærke “Lobilo” (øko naturligvis) som er designet af Anna Nordqvist med et meget enkelt og alligevel lækkert udtryk. Temaet med englevinger på ryggen er bare fint, synes jeg og den langærmede tee samt body’en måtte meget meget gerne hænge herhjemme i Cookie’s skab. Jeg ville vælge de blå vinger, men guldudgaven er nu også rigtig smuk <3
Er meget spændt på deres kommende kollektion, som jeg så på facebook at Lobilo har tippet om er på trapperne – jeg er ret sikker på at det er mærke, som jeg kommer til at holde meget øje med i fremtiden.

Er det ikke bare fint?

Jeg har fundet Lobilo til salg her og her. Begge shops er svenske og sender til Danmark.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Fokus på Fashion og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *