Lekmer


I samarbejde med Lekmer.dk

Jeg kan godt lide butikker, hvor der er rigtig mange forskellige varegrupper samlet under et tag – hvad enten det er fysiske eller online butikker. Når det kommer til webshops og børn, så er Lekmer.dk klart et kig værd. Her kan man få alt fra tøj over udstyr til legetøj.
Af børnetøjsmærker har de bl.a. det lækre Reima, hvis man nu står og mangler vinterovertøj, men også rigtig mange andre gode mærker i forskellige prisklasser (fx Småfolk og Petit Bateau). Man kan også købe nyt til børneværelset i form af møbler, lamper, wallstickers – you name it. Jeg tænker også, at sådan en shop er genial, hvis man skal shoppe mange julegaver. Der er i øvrigt også altid en lækker udsalgsafdeling og tit er der ekstra tilbud.

Lige nu er der faktisk også en god shoppedeal hos Groupon, hvor man betaler 250,- men kan købe for 500,- hos Lekmer.dk. Det opdagede jeg rent tilfældigt her til morgen….så det skal I da lige have med. Jeg behøver vel ikke at sige, at jeg har været der 🙂 Find dealen her.

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.

Et svar til Lekmer

  1. Rikke skriver:

    Yep – har også været der :o)
    Står foran udfordringen at købe en storesøstergave til vores prinsesse på 2 1/2 og er totalt på bar bund. Håber at jeg kan finde det helt rigtige hos Lekmer.dk :o)
    God dag og god weekend.
    Kh Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *