Lækkerier fra Esprit Kids

Husker I indimellem at se efter gode køb hos Esprit Kids? Jeg shopper en del basic og basic med et twist til Cookie af to simple årsager: tøjet holder godt og så passer det min dreng – det er som om pasformen (især på bukserne) er lidt smal og det er det der virker for Cookie. Han er ret slank omkring hofterne, så det er vigtigt at der ikke skal spændes alt for meget ind med elastikker. Så ligner det jo nærmest ballonbukser 😀

esprit kids

Lige nu har jeg faktisk kig på alt på collagen.  Jeg ved, at vesten vil være et hit, for dem har har haft ind til videre, har været yndlings. Nogle morgenen – trods bidende frost ud – har det været temmelig svært at overbevise ham om, at en vest ikke liiige var nok. Heldigvis er der pænt med plads under jakken, så nogle gange får han lov at have den på som en slags cardigan uden ærmer. Kigger også på fine prints hos Esprit og den seje hoodie kunne være så fin til hverdag, for den ser nemlig dejlig blød og kraftig ud. Skjorten er vildt fin og vi har en fødselsdag coming up, hvor jeg gerne ville have at Cookie har en ny skjorte på … dem han har, er så småt ved at være lige lidt for korte på både krop og ærmer. Ville sætte den sorte cardigan til og et par grå lidt løsere jeans med opsmøg, som ville se seje ud til hans lidt høje sorte vinterstøvler. Toppet af med huen, ville han da være for cute, selv om jeg godt ved, at der ville gå lige nøjagtig 5 sekunder, så var huen af igen. Den dreng hader huer, så skal han endelig have noget på hovedet, er det nødt til at være de der elefanthuer, som er funktionelle, men måske knap så pæne.
Sidst men ikke mindst, så faldt jeg over de søde monstre! Jeg ville nappe hjerterne af med en tang og så sætte nøgleringen i hans jakkelomme eller sådan noget. Monstre er et hit i øjeblikket, så mon ikke sådan en lille fætter ville være kærkommen!

Nå, men inden jeg frister mig selv til at bruge alt for mange penge, så vil jeg da anbefale lige at kigge forbi – der er masser af godt til pigerne også.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *