Lækker børnevenlig softice

jordbaeris
(billedkilde)
Det er sådan, at jeg har fødselsdag i næste uge og familien kommer næste weekend. Jeg har lyst til en lidt sundere menu end jeg normalt plejer at diske op med, så er gået lidt i tænkeboks. Det bliver bare noget brunch, men derfor behøver det jo langt fra være kedeligt. Samtidig skal det også være børnevenligt og hvad bedre til en fødselsdag end is! 🙂 altså ikke kun is … men som en af tingene 😀
Jeg har før lavet den her sundere softice og den var virkelig lækker … i stedet for grønt på toppen, har jeg brugt revet mørk chokolade eller granola. Det er lidt som man lyster og udgaven med granola er mere en udgave til de voksne, men det smager godt!
Er ikke så fancy at have en ismaskine desværre, så måtte ud og røre i fryseren indimellem. Men den blev god og let, samtidig med at den virkelig smager som is skal. Cookie mener, at jeg skal lave lagkage, men når han hører der er is, er jeg ikke sikker på andet end at den bliver godtaget, ha ha … anyway – har villet dele opskriften med jer længe fordi den er så god til børn. Det er denne her – dog uden malibu, naturligvis 😉

Dette indlæg blev udgivet i drikke og opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Lækker børnevenlig softice

  1. Bolize skriver:

    MUMS – vil jeg da glæde mig til, selv om jeg jo ikke er den store is-spiser. Den ser fristende og lækker ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *