Jeg deler gerne mit aktivitetstæppe….

Sådan har lille søde A.L. det nemlig med Cookie!
A.L. er min veninde Helles datter, som er en lille uge ældre end Cookie. Vi nyder, at de allerede nu kan finde ud af at hygge sig i hinandens selskab alt imens vi kan sludre og drikke en kop kaffe. Endnu mere fantastisk er det jo at være veninder og så få børn stort set samtidig…man skulle tro det var planlagt, ikk’? Meeen det var det nu ikke 🙂 Stort er det anyhow.
OG så er jeg frygtelig misundelig på A.L.’s fine Mumi-aktivitetstæppe…har en svaghed for Barbapapa og Mumi’er. Så søde jo 🙂

 

 

 

 

..

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Børneværelset, Gæstebørn- og bloggere, Udstyr & tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

14 svar til Jeg deler gerne mit aktivitetstæppe….

 1. Sabina skriver:

  Hvor er de søde sammen 🙂

 2. Trine Lykke skriver:

  Hvor ser det hyggeligt ud, og heldigt de næsten er lige gamle!

 3. Heidi skriver:

  Fantastisk med hygge sammen på tæppet, det er skønt at dele barsel med en veninde, og stort som du skriver :O)

 4. Emma skriver:

  Hvor er de søde 🙂 Og hyggeligt at din veninde har fået barn næsten samtidigt med dig…

  P.s. Jeg glæder mig altså til at høre historien om “kælenavnet” Cookie 🙂

 5. Camilla skriver:

  Vi købte et tæppe fra Lamaze med rumtema, det var guldklumpen rigtig glad for – jeg syntes tæppet med mummi er lidt for tøsset 😉
  /Camilla

  • MiniMalsen skriver:

   Ha ha jamen det er det måske også 🙂 helt vildt fint alligevel 🙂
   Rumtema lyder skægt – jeg har gang i at købe en uro med planeter 🙂

 6. Ihh hvor fint med et Mumi-aktivitetscenter. Elsker jo Mumi 🙂 Banditten ejer indtil videre mumibestik og en hæklet mumibamse, men satser på, det ikke bliver det eneste. Og så er det jo fantastisk, at din veninde har en baby så tæt på i alder.

 7. Dorte Daugaard skriver:

  Årh mand, hvor er de bare søde!! Nu glæder jeg mig endnu mere til min lille dreng kommer ud til okt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *