Jeg bliver helt varm om hjertet … det er så vigtigt

little things

Vi slår ofte tit store brød op. Vi har meget vi skal nå. Der er planer, deadlines, arrangementer, strategier, rutiner og alt muligt andet som meget tit (for tit?) fylder i vores hverdag. Måske siger du nu, at jeg skal tale for mig selv – og det gør jeg naturligvis først og fremmest – men jeg er ret sikker på, at andre nogle gange sidder søndag aften, ligesom mig, og tænker over, hvad det var der fløj forbi. Endnu en uge.

I går satte jeg en konkurrence i gang på min “voksenblog” og i al sin enkelthed, så handler den om at Haribo har lanceret nogle nye pastiller under parolen “Lidt småt og godt”. Man kan finde en rumpefuld smagsprøver og et gavekort til HAY og I er selvfølgelig velkomne til at hoppe over og deltage, men det er ikke så meget det indlægget her skal handle om. Jeg bad læserne om at deltage med en kommentar om, hvad der er “Lidt småt og godt” for dem og jeg havde slet ikke set alle de små rare historier komme. Små fine knappenåle, som alle markerer små og gode ting i livet …. lige fra børn til macaroons. De små ting der gør os glade og som vi måske skal huske at værdsætte oftere. Læs kommentarerne her, hvis du vil have lidt god karma på en kold tirsdag 🙂

Jeg lagde op til at lidt småt og godt for mig, er min arbejdsstation …. det var den der faldt mig mest naturlig, da jeg pønser på at ændre dens placering i stuen pt, men der er jo mange ting at tage af. Lidt småt og godt er også at få lov til at deltage i en lillebitte leg med Cookie. Den leg, som jeg ikke har aktier i at sætte i gang, men hvor han selv inddrager mig og tildeler mig en rolle. Nogle gange skal jeg bare fungere som “tog-holder” eller måske “låge-åbner” for dyr der skal lukkes ud, men andre gange får jeg komplekse roller, som “troldemor, der skal sige “hopsa”” på det helt rigtige tidspunkter eller noget i den dur.

Det er sgu’ de små øjeblikke der gør alt det store det hele værd. Uden dem, ingenting.

Hvilke små ting holder du allermest af?

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.

Et svar til Jeg bliver helt varm om hjertet … det er så vigtigt

  1. Min morgenkaffe! Det er den der får mig til at vågne, og uden den kan jeg slet ikke finde ståsted om morgenen. Downloadede på et tidspunkt en app (tror den hedder gratitude), hvor man hver dag kan skrive de små ting man er taknemmelig for. Det er sjældent jeg husker det, men det burde være obligatorisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *