In a while, Crocodile ….

mini rodini ss15

Jeg havde ellers lovet mig selv, at der IKKE skulle tilføres mere mini rodini til Cookie’s skab lige foreløbig. Min intention var, at få ryddet virkelig pænt op i hans bunker sådan, at der ville være plads til næste gang han for alvor springer størrelse. Han er der næsten. Sådan i fast str. 98, men har korte arme og ben, så 92 er stadig godt i mange henseender – fordi han også er ret slank. Nå, men så kom første sending af mini rodini’s SS15 og ja, så røg al fornuft og planlægning, for jeg kan simpelthen ikke lade det fine krodilleprint være. Kæft, det er fint, så nu er der sæt på vej. Sweatshirt og shorts. Jeg kunne sagtens have købt endnu mere, for er vild med mange af tingene, men nu behersker jeg mig lige i første omgang 😀

På ønskelisten er dog denne tee og denne tanktop, samt denne college cardigan – så fint!

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Fashion, Fokus på Fashion og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til In a while, Crocodile ….

  1. Karina skriver:

    Nøj det er fiiiiint, kjolen altså åhhh 🙂
    Men ærligt så mangler den unge dame IKKE kjoler, som i overhoved ikke. Heller ikke i næste str. Må heller være fornuftig lige nu, øv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *