He’s got the whole world…

Det er næsten en sandhed for danske børn….anderledes forholder det sig med børn fra andre dele af verden. I de her dage samarbejder UNESCO og Always om et projekt som skal sikre at flere senegalesiske piger/kvinder lærer at læse og dermed får mulighed for en uddannelse. Projektet vil naturligvis have en her-og-nu succes for de kvinder, som bliver direkte påvirket, men på sigt vil det også betyde, at flere børn vil få mulighed for at gå i skole. Kvinder som kan læse/skrive kan få arbejde, tjene penge og skabe bedre levevilkår for deres børn. Nogle vil endda kunne forlade fattigdommen.
Et hold af frivillige har været i Senegal for at dokumentere, men også herhjemme (og i resten af Norden) har folk meldt sig under fanerne, for at yde en frivillig indsats. Jeg har, sammen med en del andre bloggere, lagt blogs til projektet. I er sikkert på nuværende tidspunkt stødt ind i den lille gimmick, som fjerner teksten når I klikker ind på bloggen 😉

Du støtter direkte med kliks, som Always veksler til rede penge, som skal bruges på at sende kvinderne på skolebænken. Like også meget gerne FB-siden hvor du også kan læse meget mere om projektet.
Rå pegefingermuskelkraft er alt der skal til – klik på banneret herunder og giv dit klik-bidrag! Et klik er lig med ti undervisningstimer til én pige!

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.

2 svar til He’s got the whole world…

  1. Rikke skriver:

    Øv – jeg kan ikke komme til at klikke på banneret, da jeg læser med fra en Iphone, som ikke kan køre Adobe Flash Player.
    Andre med samme problem, som evt har en løsning?
    Kh Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *