Here comes the sun …

vichy la roche posay solbeskyttelse børn
Det er jo fuldstændig fabelagtigt, at solen er kommet frem og varmen endelig kan møde vores hud igen. Ah! Jeg sad lidt ude i går for at prøve at sole min forkølelse væk og nåede faktisk at blive lidt rød i panden, selv om jeg sad ude kort tid! Skal da i den grad huske at smøre mig selv ind også – Cookie er allerede smurt ind, selv om han jo ikke som sådan er i direkte sol.
Fik et godt huskeråd med hensyn til børn og solbeskyttelse: som udgangspunkt skal de altid være beskyttede, men man kan lære dem, at når deres egen skygge ser ud til at være kortere end dem selv, så skal de skynde sig/løbe hen til den voksne og få mere/ekstra solcreme på. De fleste solcremer til børn er heldigvis uden parfume og parabener og de er mindst faktor 30. Til de helt små, som min, ville jeg nu til enhver tid gå all in på faktor 50, som Vichy’s fx har, når solen står højest på himlen. Den forhandles jo på apoteker – både i de fysiske og online her. Alene det gør mig også lidt mere tryg ved cremen – tænker, at de da om nogen må have styr på, hvad der er godt til vores kiddos. Den er desuden også testet i samarbejde med dermatologer. Som en anden beskyttelse ville jeg evt. også kunne bruge den til venstre fra La Roche-Posay, som har faktor 30 og som også forhandles på apoteket. Den fås også i faktor 50. Begge mærker beskytter mod både UVA og UVB. Begge produkter er givet til test og jeg er især fan af Vichy’s. Den er så lækker at smøre ud og tørrer relativt hurtigt ind, så man hurtigt kan få tøj på.
Faktisk tror nogle, at man er beskyttet hele tiden, hvis man kun smører sig ind om morgenen, det er ikke rigtigt. Effekten i solcreme aftager over tid og i forbindelse med at kroppen sveder, så der skal påfyldes!
Da jeg var yngre var jeg bestemt ikke god til at passe på min hud i solen og det skal jeg bare ikke give videre til min søn, så der skal nye boller på suppen! 🙂 Solcreme, tøj med UV-filter, hat og briller – det hele er stort set klar 🙂 Hvad med jer – er I klar til de solrige måneder?

Læs mere om at beskytte sig i solen her og her.

Udover de to mærker, som jeg nævner her i indlægget, har Matas denne med høj faktor og Nivea denne. Solcremer i forskellige prisklasser.

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Body & Pleje, Diverse og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Here comes the sun …

  1. Mette skriver:

    Tak for anbefalingerne.

    Sad så sent som i morges og tænkte på at høre dig ad, om du havde anbefalinger til solcreme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *