Gucci – vinduesshopping i København

gucci window Copenhagen kidsfoto gucci window Copenhagen kids
Årh, ja, de laster, de laster. I ved allerede godt, at jeg godt kan lide (stærk underdrivelse) Guccis børnetøj og den anden dag på vej til Louis Vuitton (jeg kan godt selv høre det….fnis….sikke en rute!), gik jeg forbi shoppen på Strøget. Hov, stop, bak, hvad var det. Spottede denne her vildt cool vindjakke med logoprint og små farvestrålende stjerner. Turde ikke gå ind og forhøre mig om pris, for hvis først jeg begynder at stå og gramse, så er det oftest, at det kan risikere at gå galt. Kunne den dag mærke, at rygraden ikke var til det og trak min bedste ven, mobilos, op af tasken, snappede to billeder og har så siden sukket dybt ved synet af dem. Må ind og høre prisen en dag. Når jeg tør. 😀
Cookie ville jo være den sejeste cookie in town med den der på. Kan I lide den?

Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Fashion, Looks, Ønskelisten og tagget , , . Bogmærk permalinket.

8 svar til Gucci – vinduesshopping i København

 1. Sabina skriver:

  Altså nu er cookie jo altid den sejeste cookie i byen 😉 Men den jakke ville være såååå god til ham!

 2. Heidi skriver:

  Nuiii den er virkelig virkelig, virkelig cool.. Men jeg ville ikke turde give mine drenge så lækker en sag på, de er Drenge med stort D. :O)

 3. Birthe skriver:

  Jakken er vildt smuk, men mønsteret SKRIGER Gucci, jeg synes helt ærligt det ville være synd at udstaffere ham i den grad.
  Lige om lidt skal han jo til at klatre i træer og falde i mudderpøle, i den jakke? Han skal sidde på sin jakke på en udflugt osv, osv.
  Eller skulle den være til at spadsere pænt hånd i hånd med mor og far i?
  Kald mig bare gammelpot!
  Læg pengene i sparegrisen til slangeskindstasken til dig selv og gi ham en almindelig jakke.
  Malsen, lov mig at du forbliver det søde fødselsdagsbarn du er, det er så vidunderligt.Det er ikke fordi jeg ikke er topmålt egoist, men jeg kan bedre lide andres fødselsdage.
  Af hjertet tillykke.
  B
  .

  • MiniMalsen skriver:

   Jeg synes overhovedet ikke det er at udstaffere ham i sådan en jakke….det kommer vel an på holdningen til brug af tøj generelt 🙂 Nej, jeg ville ikke give ham dem på i dagpleje, men udover det ville jeg ikke tøve med at bruge den 🙂
   Hihi, jeg er glad for at du synes det er ok jeg er tosset med min fødselsdag <3 Det er bare årets bedsteste dag <3 Mange tak, søde B.

 4. Birthe skriver:

  Du har nok ret.
  Jeg ville til hver en tid foretrække en mandig marineblå petit bateau af neutral art eller en lacoste.
  Guccien er dengset i mine gamle bedstemorøjne.
  PJS jakkerne kan gå an, hvis man er til at gi en to tre tusinde.
  Knus b

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *