Green people – Organic Sticky Hand Sanitiser

Green people Sticky hand sanitiser
Produktet er givet til test

Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg sidst har anmeldt et produkt, så lad os da nyde søndagen med lidt godt fra de økologiske folde. Eller det vil sige fra de 96.7 % økologiske folde.
Vi har testet Green People’s Organic Children Sticky Hand Sanitiser, som er en rensende skum med citrusduft (fra æteriske olier). Den anvendes med en klud på huden, legetøjet, højstolen osv. Vi har dog kun brugt den på vores egen hud – ikke Cookie’s, hvor den har været rigtig god især på tur, når vi er blevet fedtet ind i diverse mad mm i forbindelse med måltider, men den har været en sand ven i forhold til nasset legetøj og især højstolen, når vi ikke lige har haft vand i nærheden. Den affedter og gør det godt. En af ingredienserne er Tea Tree ekstrakt, som er kendt for at have antiseptisk effekt.
Sidste plus er at den er drøj i brug og hvis det ikke er en man bruger hele tiden, så holder den længe – man får altså ret meget produkt for 140 kr. og samtidig er der tale om fair trade, samt øko certificering hos Organic Food Federation.
Fås bl.a her.

Kender I den?

Dette indlæg blev udgivet i Body & Pleje, Tests & Anmeldelser og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Green people – Organic Sticky Hand Sanitiser

  1. 4 Mini Mes skriver:

    Jeg kendte den ikke, men den er da godt nok smart, helt sikkert en vi ville have glæde af i bilen og lign.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *