Gode Gaveideer til den vordende mor, den lille ny eller bare et barn du holder af

Lundmyr of sweden
Det er jo i dag det er d. 14. februar og så er det da på sin plads, netop i dag, at vise jer nogle rigtig gode gaveideer! Med hjerter på! Måske kender I én der går og venter sig? Eller en lille ny bebs? Eller måske har veninden bare den sødeste 4-årige, som trænger en kær gave. Måske kan man bare ikke lade være med selv at forsyne sig til egne poder 🙂
Jeg har skrevet om Lundmyr of Sweden før, hvor jeg viste jer et af deres søde “Älskling” designs, men synes jeg vil vise lidt mere. Lundmyr er meget mere end hjerter, men jeg er faldet pladask for dem, samt de søde små ord, som ofte følges af brede striber i sort/hvid.
Personligt, ville jeg så gerne have bestik og tallerkner, samt en dragt og en body, men lader lige kortet hvile lidt 😉

Babytæppet øverst til venstre er faktisk halv pris ind til d. 3/3 her i anledning af Valentinsdag – resten af tingene på collagen findes også her.

Cookie og jeg puster lige et hjerte ud til jer alle sammen – håber at jeres dag bliver fantastisk! Tak fordi I er med til at gøre vores dag dejlig ved at læse med her på bloggen. Puf ♥

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Body & Pleje, Børneværelset, Fashion, Legetøj, Looks, Mad, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Gode Gaveideer til den vordende mor, den lille ny eller bare et barn du holder af

  1. Sikke fine hjemmesko/strømper!
    Har faktisk også skrevet et indlæg i dag, om hvis D nu skulle på date 🙂

  2. Cfashion skriver:

    Jeg er vild med tellerkensættet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *