Give away: Kenzo zebra t-shirt

20130729-112147.jpg

Engang imellem går det lidt for stærk, når man shopper online *ahem*…åbenbart…for jeg kom på et tidspunkt, i min iver, til at købe to i stedet for en af disse t-shirts fra Kenzo kids. I samme størrelse. Smart. Og eftersom det ville koste lidt rigeligt at sende den retur til udlandet, besluttede jeg mig for, at en af jer skulle have den ❤ Den kan jo bruges af både piger og drenge (synes jeg) og har du ikke et barn der passer den, så kender du måske en, som skal have en gave.
(Vores egen kan ses her og in action på Cookie her)

Konkurrencen foregår på Instagram og du finder min profil ved enten at klikke her eller søge på @malsen derinde. Håber at du vil følge samtidig.

Konkurrencen løber nogle dage. Skal nok give lyd, når jeg tænker at lukke den.

Go for it! 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Fashion. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *