Fred’s World // Green Cotton – SS13

Jeg lurede lige hos det PR-bureau som har Fred’s World/ Green Cotton, at der kommer fine fine stjerneprint til foråret…..så vidt jeg så, var der både heldragter, bluser, sommerdragt og bukser. Jeg spottede ikke hvor mange farvekombinationer der kommer, men jeg er helt vild med den her i grå/hvid. Man kan i øvrigt godt lige spotte en bluse nederst på billedet med pink kanter fra samme serie.
I det hele taget er der virkelig mange pæne ting i Green Cotton’s SS13 kollektion – glæder mig til at vise jer mere, når vi nærmer os.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Fokus på Fashion og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Fred’s World // Green Cotton – SS13

  1. Bolize skriver:

    Skøn, skøn … og det er jo super kvalitet 🙂

  2. Heidi skriver:

    Den er fin den t-shirt. Skal da lige følge med her :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *