Fokus on Prints: New Generals – Ethicool

Jeg er helt betaget af New Generals og deres ultra-cool designs til børn. Enkelt og alligevel med et fint barnligt islæt i form af rockede prints. Det er de samme “generals” som går igen fra sæson til sæson på grå, hvid og sort baggrund …og med enkelte pink “splashes”. For nice altså. Jeg synes også at pigernes sommerfugle-print er tilpas råt til at man godt ville kunne bruge det til drenge også (selvfølgelig ikke kjolerne jo..hihi) og jeg har da overvejet en body med sommerfugle til Cookie.
Udover at designet er så lækkert, så er New Generals også økologisk og derfor kalder de sig selv for et “Ethicool” brand. Vi kan li’ det! 🙂
Jeg vil ikke hænge mig i SS12 kollektionen (som jeg dog allerede har erhvervet mig et par styles fra), men i stedet vise jer lidt fra AW12 – øverste collage er fra catwalken og nederste er nogle udvalgte baby styles (0-2 år), som jeg har på ønskelisten for Cookie’s vedkommende. New Generals går op til 10 år i størrelserne. Se mere her.
Der er i øvrigt enkelte sommer-styles nedsat her.

Alle billeder fra New Generals

Dette indlæg blev udgivet i Fokus på Fashion, Ønskelisten og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *