Fødselsdag for far … og mig … og dig

fødselsdag

Det er en sjov alder den her omkring de 2-3 år. Jeg griner hver eneste dag sammen med Cookie, for dels er han bare virkelig sjov … har virkelig humor, hvilket jeg er så glad for, og dels er det så spændende at opleve, hvordan hans verden langsomt “falder i hak” eller bliver sat i system om man vil. Fx det her med fødselsdag. I weekenden fejrede vi farmands fødselsdag og det var så tydeligt, at han helt klart havde opnået en forståelse for, at det var far der så skulle være i centrum. Han forsøgte at sætte sine sparsomme ord på det og glædede sig over at se sin far pakke gaver op og blev mindst lige så glad for indholdet, som faren selv. Nåhr. Lidt senere spurgte han, hvornår jeg skulle have fødselsdag og gaver. Og hvornår han selv skulle og mormor og morfar og oldefar og og og 😀 Prøv lige at forklare det til en to-et-halvt årig! 😀 Nå, men svarene var åbenbart tilfredsstillende, for til sidst fik jeg et “okay, mor” og så var den potte ude hi hi….

Det der med at sætte ting i system er i det hele taget HELE tiden …. hvem der bor i hvilke huse, har hvilke biler, sko, tøj, tallerkner, puder, bøger, tv-kanaler osv. Hjernen er en fantastisk enhed altså og en gave at følge med i, hvordan den udvikler sig med alderen.

I dag skal vi ind til Mette og have taget en masse fine billeder. Er meget spændt på, hvad hun finder på, for hun er så dygtig. I skal selvfølgelig nok se resultatet 🙂 Hvad med jer og jeres familier – hvad byder weekenden på?

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *