Et godt tip: værdibevis til Smartkids.dk

En af de måder, hvorpå jeg har fået købt rigtig mange gode ting til Cookie, er ved at finde (og købe) værdibeviser til online børneshops. Tit er det en deal, som går på, at man får dobbelt op på beløbet og hvis man så ovenikøbet finder ting som også er på udsalg, så er dealen jo bare endnu bedre.
I går lancerede Spotdeal en kampagne (køb for 400, betal 200 …. dealen kører stadig, så man kan stadig nå det) hos Smartgirl-guy-sport-kids og jeg slog til! I dag fik jeg så købt lidt godter – bl.a. sødeste Converse-futter, som jeg har sukket lidt efter og Hummels relancering af ’92 EM-trøjen…ovenikøbet med nr. 9, som var Flemming Poulsens nummer. My hero! Haha 🙂

(Der er brugt affiliate-link i dette indlæg)

Dette indlæg blev udgivet i Indkøb, Tips og Tricks og tagget , , . Bogmærk permalinket.

8 svar til Et godt tip: værdibevis til Smartkids.dk

 1. Bolize skriver:

  Sikke en fantastisk god handel 🙂 ♥

 2. Camilla skriver:

  Hej Marlene,

  Tak for tippet. Jeg skyndte mig at købe et værdibevis i morges og har lige puttet lidt i kurven til Simon men jeg får så en melding om, at koden er ugyldig (er dobbelttjekket 10 gange). Går ikke ud fra at du har haft nogle problemer med at bestille? Jeg må ringe til deres kundeservice i morgen og forhåbentlig har de et svar på, hvad der er galt.

  Del endelig sådanne tilbud, når du falder over dem fremover. Mangler en del ting til både Simon og lillebror og det gør bestemt ikke noget, når der kan købes ind for billige penge.

  Kh Camilla

  • MiniMalsen skriver:

   Hey 🙂
   Prøv lige at læse side 2 i den pdf de sender med kvitteringen. Du skal nemlig først taste koden ind senere og ikke der hvor der står rabatkode. Lavede selv samme fejl 🙂 men dom sagt der står en fremgangsmåde i den der fil 🙂 håber du får det til at virke.
   Skal nok dele tippet når der kommer flere af disse – det er nemlig en fin besparelse at gøre 🙂
   Kh

   • Camilla skriver:

    Altså, hvis man nu lærte at læse det med småt, så ville tingene nogle gange ikke være så besværlige 😀 Har hermed lavet en ordre – tak igen for det gode tip. Synes i øvrigt det er dejligt at du har lavet en børneblog – både så man kan følge lidt med i jeres søde Cookie’s opvækst og læse lidt om, hvilke tanker du danner dig, gode tilbud osv. osv. 🙂

    • MiniMalsen skriver:

     Haha, ja, det er jo det 😀
     Fedt at du kan lide initiativet – jeg håber at den bliver en rigtig god blog! Skriv endelig, hvis der er særlige ønsker til indlæg…. 🙂

 3. Heidi skriver:

  Uhh, jamen jeg må ind og se om jeg kan snuppe et værdibevis med. Det er jo et kup. Og vi kan altid bruge shorts og t-shirts. Mine drenge vokser helt vildt lige for tiden, men så er det jo godt lillebror kan arve lidt fra storebror. Men han skal nu også have nyt tøj selv. Åhh skøn bodystocking, nr. 9 jahhh hit…:O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *