Et godt tip og en ny autostol

I var så søde at give input da jeg spurgte til autostole for ikke så længe siden og jeg har holdt øjne og ører åbne efter gode tilbud (de kan jo være hundedyre!). Skæbnen ville så, at Babysam i disse dag har jubilæumssalg og derfor sparede jeg en pæn klat på en Maxi Cosi Pearl, som egentlig også var den jeg helst ville have. Win!
Men der er altså så mange gode ting på tilbud – synes bestemt I bør tjekke det ud. Lige her. Der er fx også Angulus sko med 40% 😉

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Udstyr & tilbehør. Bogmærk permalinket.

4 svar til Et godt tip og en ny autostol

  1. rijaH skriver:

    Det er også den vi har 🙂 den fandt vi også sat meget ned i januar udsalget heldigvis 😀

  2. Ida skriver:

    Tak! Den vil jeg da lige ind og lure på, for vi mangler altså også en ny stol inden så længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *