Esprit Kids

Esprit kids
I samarbejde med Esprit

Man bliver tit og ofte overrasket, når man klikker forbi mærker, som man ikke har besøgt længe. Jeg har hele tiden godt været klar over, at Esprit lavede pænt børnetøj, men denne her kollektion har da SÅ mange fine ting med. Til både piger og drenge! Herligt. Jeg er helt vild med t-shirten med søhesten på og tror altså at Cookie må have den i aqua. De to andre farver er nok lidt for pigede, trods alt.
Den ternede jakke er jeg også helt vild med – den er desværre udsolgt I hans størrelse, men holder lige lidt øje, for det kunne jo være den kom igen.
Til pigerne er der både prikkede kjoler, nederdele, bukser og bluser i mørk denim og det ser ud til at kvaliteten er tynd og blød. Faktisk kan jeg godt lide tanken om mørk denim om sommeren – specielt fordi de hvide prikker lysner helheden lidt.
Se hele udvalget her hos Esprit Danmark.

Har I Esprit i skabene til jeres små poder? 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Fashion. Bogmærk permalinket.

2 svar til Esprit Kids

  1. 4 Mini Mes skriver:

    Jeg tror faktisk aldrig nogensinde jeg har kigget på Esprit i forhold til børnetøj, så jeg har slet ikke været klar over hvad de egentligt har at byde på. Men de har fine ting til vokse så det må de da også have til børn, de t-shirts med søheste er i hvert fald rigtig fine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *