Endelig sandaltid – endelig i hus – endelig masser af rabat

Angulus sandal
Sommeren har ladet vente på sig og på en måde er det meget godt, for jeg har været så meget i tvivl om, hvilke sandaler jeg skulle købe til Cookie. Jeg har haft en 4-5 gode bud, men priser på mere end 700-800 kr. har altså også holdt mig lidt tilbage. Synes det er mange penge. Endelig kom der dog gang i lidt før-udsalg osv. så jeg scorede faktisk de flotte blå Angulus-sandaler her med 25% (find dem her) og så opdagede jeg, at ørkenstøvlerne fra Molo, som jeg første gang viste jer her, også var sat ned .. med 40%! Så de røg med i kurven også. Tog dog den næste størrelse, for tænker de bliver gode i overgangen i september/ oktober og der er Cookie helt sikkert i en str. 27. Det er han næsten nu.

Jeg er også begyndt at forberede mig på ferien …. badekøb/ sommerkøb mm. og er ved at sammensætte et indlæg til jer med gode ting.
Der er masser af gode køb at gøre her allerede med fine besparelser på en masse gode mærker.

Affiliatelinks i teksten

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Fashion og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *