En weekend fra helvede

 

IMG_6533-0.JPGDer er perioder, hvor det er fantastisk sjovt at være mor og så er der perioder, hvor ens hjerte bare bliver flået ud af brystet på en, fordi ens barn er syg. Småsløj kan jeg håndtere, men når der virkelig er tale om at dårlig-dårlig så kan jeg næsten ikke bære det.

Påskeferien startede fredag eftermiddag med en bule i panden, opkast og en tur på børneafdelingen for tjek for hjernerystelse. Hjemsendt uden hjernerystelse heldigvis, men med mavevirus, mere opkast og en syg syg dreng, som først efter endnu et besøg hos vagtlægen her søndag aften, viser tegn på lidt bedring. Nu håber jeg på at han får sovet lidt. Lille pus.

Børneafdelingen på Roskilde er i øvrigt så fin. Bussen her blev indtaget med det samme og den sammen med alt det andet legetøj, hjalp med at slå de lange ventetider ihjel. Min modige store dreng er bare sej sgu.

Håber at I får en dejlig start på ugen eller ferien ❤️

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Body & Pleje, Forældretanker. Bogmærk permalinket.

3 svar til En weekend fra helvede

  1. Masser af tanker til jer – jeg håber, at han snart er frisk igen.

  2. Det er bare ikke sjovt sådan noget og man kan ofte føles sig lidt magtesløs, man vil jo hellere end gerne tage al deres sygdom og smerte på sig selv, så de ikke skal igennem det. På de billeder du har postet ser han ud til at have været ret tapper og det er jo dejligt at se <3

  3. Anne skriver:

    Øv det lyder skidt… håber han er ved at komme i bedring. Han ser ud til at nyde bussen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *