Eftertænksom type

cookie minimalsen

Det er helt hundrede, at det der baby-sind er ved at aftage hos Cookie. For hver dag der går udvikler han eller rettere viser os nye små glimt af den personlighed han har og vi kan jo så sidde og spejle os lidt i, hvem han nu har først den ene og så det andet efter. Alle siger han ligner sin far af udseende (pssst… synes overhovedet ikke han ligner andre end mig ha ha ), men jeg kan i hvert fald genkende så meget af mig selv i den måde han er på. Spooky på en måde, ikke? Rart er det også. Specielt, hvis det er de gode side han viser 😀 Vi taler slet ikke om det der fuldstændig iltre temperament og stædigheden, som jo SLET ikke er fra mig. Hø hø.
Nå, det der var min pointe var egentlig bare, at det er en fantastisk transition at få lov til at være medvidne til. Fra baby til barn. Det her med at være blevet nogens mor er fantastisk og også fuldstændig mavepustende nervøst. Kender I godt følelsen lidt? Det er fedt og jeg kan slet ikke vente til vi skal ned på boldbanerne (eller danselokalerne …. hvad der nu end måtte behage herren) og huje og klappe lige ind til den dag, hvor vi får at vide, at vi er pinlige. Så finder vi på noget andet, så han stadig gider os. Det er sgu’ storslået og så på en torsdag.

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Forældretanker og tagget , . Bogmærk permalinket.

5 svar til Eftertænksom type

 1. Lisbeth skriver:

  Sikke et fint og smukt indlæg Malsen – du har så evig ret!

 2. Angelqueen skriver:

  Helt endig, det er en fantastisk gave og rejse at lære sit barn at kende. Det er jo én lang udviklingsproces. Kender bestemt godt følelsen – den vare ved selv om børnene bliver voksne 🙂

  Besøg bloggen http://www.angelqueen.dk. I dag er sidste chance for at deltage i min elegange giveaway hvor du kan vinde et By Biehl armbånd.

  ILYG

 3. Bolize skriver:

  Ja, det er lidt af tur :-))) Så rigtig god fornøjelse ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *