Det perfekte børneværelse?

Jeg ved ikke, om sådan et findes, men jeg forestiller mig, at vi forældre ønsker at skabe de absolut bedste rammer for vores børn – også når det kommer til de hjemlige. Herhjemme begynder det så småt at rumstere ift hvordan “næste etape” skal køres. Cookie fylder snart ét og det er helt sikkert, at hans behov har ændret sig. Hans værelse er stadig fint og funktionelt, men bliver mest brugt til skifte/pusle og sove. Det vil jeg gerne så småt begynde at ændre på, sådan at legetrygheden også vil være at finde på hans eget lille frimærke.
Der er ingen tvivl om, at der er mange bud på det gode børneværelse, men kunne I ikke have lyst til at fortælle lidt om de valg/fravalg som I har haft taget, når I skulle ændre værelse?

Billede herfra.

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Børneværelset og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Det perfekte børneværelse?

  1. Heidi skriver:

    Der er rigtig mange fine børneværelser og jeg bliver altid inspireret hos veninderne.. Herhjemme valgte vi, da vi skulle ændre den ældstes værelse, at tænke kreativt og ud af boksen om hvad der er muligt. Han er dreng med stort D, og elsker at kravle og boltre sig. Så vi købte en halvhøj seng, og på væggen ved siden af, lavede vi en klatrevæg, med tema spiderman. Så den er rød, med påmalet edderkoppespind og påsatte edderkopper på i plastik. Så kunne han kravle op i sengen. :O)

  2. Bolize skriver:

    Det er rigtigt hvad Heidi skriver: man skal tage udgangspunkt i sit eget barns behov og ikke i “naboens” … kreativitet er nøgleordet og så er det ellers bare om at “hitte på” 😀 ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *