Det gode initiativ

1512013900_207670000
Der findes ved gud mange gode initiativer rundt omkring, hvor modebrands tager skeen i den ansvarlige hånd og indgår aftaler om bidrag til projekter og fonde. I det fleste tilfælde er det dog engangsinitiativer og som bekendt er der intet velgørenhed der er dårligt givet ud. Green Cotton aka Fred’s world er dog kommer på nye donationsideer og har netop lanceret første første trin i en lang række af velgørenhedstiltag. Hver anden måned frigives en t-shirt i handlen, hvor en del af overskuddet går til et øremærket projekt.
Det første projekt, som har fået bevågenhed er et, som jeg i høj grad har mærket successerne fra i min egen hverdag. Vi oplever nemlig med jævne mellemrum at have skolebørn afsted på Julemærkehjem, hvor de primært opholder sig fordi de ønsker en sundere livsstil og et vægttab. Jeg har set, hvordan Julemærkehjemmene har gjort en fantastisk forskel for rigtig mange og jeg ville ønske, at man flere børn kunne komme afsted på sådan et ophold. De kommer tilbage styrkede, sundere og med et helt nyt glimt i øjet.
Hvis man køber en “støtte-tshirt”, så donerer man altså indirekte til Julemærkehjemmene. Er spændt på at se, hvad den næste t-shirt har i ærmet (hø hø, hvis I forstår sådan en lille en…. heh!). I hvert fald …. Godt gået, Green Cotton! Ansvarlighed og mode der går hånd i hånd …. det kan jeg li’! 🙂

Shop den her og læs mere.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Fokus på Fashion og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *