Der sker så meget, at det er svært at følge med…

Da jeg startede bloggen her, lovede jeg mig selv, at det først og fremmest skulle være en modeblog med afstikkere til leg, læring og legerum, men også at der indimellem skulle være plads til lidt tanker omkring det at være blevet mor og dermed have stiftet familie.

I mandags blev Cookie 5 mdr. (og har haft feber til og med i morges pga. møg-vaccine)….hvor de 5 mdr. blev af ved jeg ikke, men jeg ved, at jeg har forsøgt at nyde hver eneste babydag. Også de hårde. Og dem, hvor jeg var mat i koderne af træthed. Og dem, hvor det eneste saliggørende har været at hænge på mig til mine arme næsten faldt af osv. osv. Hver dag er vitterligt en gave og nu, hvor jeg kan se tilbage på knapt et halvt år som mor, må jeg alligevel erkende, at tiden er fløjet og at jeg måske alligevel kunne have nydt det endnu mere? Skræmmende er det, at han om en måned bliver et halvt år. Men hvor er det livsbekræftende at se, hvordan dette lille væsen suger omverdenen til sig, lærer hver dag, griner, klukker, smager på og undersøger. Ansigtsudtrykkene skifter og nu fornemmer man, at der er tanker bag udtrykket. Det er fantastisk og jeg kan slet ikke vente med at lære ham hele verden at kende.

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

11 svar til Der sker så meget, at det er svært at følge med…

 1. rijaH skriver:

  Jeg kender det alt for godt! Magnus bliver 4 mdr i dag!!! hvor blev tiden af altså 😀

 2. Sabina skriver:

  Ikke dårlige tanker smukke, men er sikker på du ikke kunne have nydt dem mere – se ham lige, man nyder ham jo 100 procent hele tiden. Og tvivler ikke et sekund på at den lille herre, ikke kunne have fået en bedre mor ❤

 3. Louise Markussen skriver:

  Hæh, han ligner sådan en lille mafioso ‘I got an offer you can’t refuse’ med det udtryk der 😉

 4. Heidi skriver:

  Tiden flyver afsted når man får børn, mine er nu 4 1/2 og 7 1/2, jeg syntes det var igår jeg stod med første positive test i hånden. Snart skal de konfirmeres, og så uddannes og flyve fra reden. :O(
  Du har selvfølgelig nydt det, og lillemanden kunne ikke have haft en dejligere start på livet. :O)Han ser ganske tilfreds ud den lille skat.

  • MiniMalsen skriver:

   Du har ret! Det går alt for stærkt….jeg tænker allerede på den dag han skal flyve fra reden.
   Jeg håber at jeg har givet ham den bedste start – jeg har i hvert fald gjort mit bedste 🙂

 5. Birthe skriver:

  Hvor er han kær!
  Vær ikke nervøs for den dag hvor han flytter, det er så viseligt indrettet at han til den tid er blevet en lang knægt med hår på benene, sko str 44, noget egoistisk, han raserer køleskabet hver dag, stiller halvt tømte juiceglas i alle vindueskarme, producerer bjerge af vasketøj, har overnattende veninder, der blokerer badeværelset 1 time om morgenen, hører høj musik osv osv og en dag trænger man til at få huset for sig selv igen! Men se, nu sker miraklet: den utålelige unge mand forvandles til husets aller kæreste gæst, sød, høflig, glad for et måltid mad, inspirerende og hjælpsom. Det er, også, en meget lykkelig tid.

  • MiniMalsen skriver:

   Mange tak 🙂
   Den måde du skriver det på, får mig til at smile og tage det lidt roligere…tror jeg forstår, hvad du mener. Den voksne tid…når han en dag bliver gæst….må også være fantastisk! 🙂

 6. Bolize skriver:

  Du ER den bedste mor man kan forestille sig, så keep up the good work :-))) Bare se hvor glad og tilfreds Cookie altid er 🙂 ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *