Den vildeste forårs- og sommerkollektion fra MarMar Cph

Flower field, sea breeze and summer nights ….

Ovenstående er titlen på MarMar’s nye kollektion og jeg elsker den! Det er ubetinget den kollektion, som jeg har syntes bedst om og hvor jeg virkelig skal besinde mig for ikke bare at shoppe totalt igennem til Cookie. I går lagde jeg alle de ting i kurven, som jeg godt kunne tænke mig og med et tal på den forkerte side af 3000, så lukkede jeg pænt ned igen og lovede mig selv at lave en liste med nødvendigheder inden jeg klikkede derind igen 😀
Men hvad er det så kollektionen kan? Selve materialerne er jo MarMars altid velvalgte bløde og gode kvalitet, samtidig med at mange af modellerne også er samme snit som tidligere. Det er farverne. Kombierne. Den stærke gule, som er helt vildt lækker, de mange søgrønne nuancer og blide prints. Sammensat giver det de fineste outfits, som er en smule mere klassiske end ellers. Det er det der rammer så fint i mit modehjerte. Trendy og klassisk. Side om side. Som tilføjelse, har de samtidig brugt en virkelig cute model, som sælger tøjet til de store drenge virkelig fint. Han er simpelthen for skøn 🙂
Nedenfor er mine favoritter og alle looks kan findes HER. Kollektionen er lige kommer online, så de fleste størrelser er der. Happy shopping.

underside_ss15-2_1 underside_ss15-6_2_1 underside_ss15-7_1 underside_ss15-11 underside_ss15-14 underside_ss15-15

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Ønskelisten og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Den vildeste forårs- og sommerkollektion fra MarMar Cph

  1. Bolize skriver:

    Ja, hold da op det er flot ♥ Kan lige se Cookie for mig i et par af disse outfits 🙂

  2. ja, det er jo simpelthen bare det fineste tøj derfra – det afspejles desværre også lidt i prisen 🙁 Jeg har fundet nogle rigtig fine og billige alternativer på Ebay, bl.a. leggings mm. som jeg deler på min blog; http://www.babyebayfund.blogspot.com – måske kan du også finde lidt inspiration 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *