Cute Stuff

For lidt tid siden, var jeg forbi Noise Pr Kids for at se på de kommende kollektioner fra bl.a. Angulus, Emu Australia, Canada Goose og mange flere. Der var desuden en del items fremme, som man kan få lige nu – især indenfor lege-/pyntegenren. Jeg skal senere vise jer en masse lækkert tøj og sko, men vil lige vente til vi kommer lidt tættere på, at det rent faktisk kan købes. Ind til da, vil jeg lige vise jer den fantastiske stemning, som mødte os i showroomet! Der var gjort så meget ud af det og der er masser af inspiration at hente til børneværelserne – både i form af skønne wallstickers, billedcollager på væggen, lærerige kort og globusser, gammeldags klodser (som jeg bare MÅ eje til Cookie), lækre legesager fra Sebra og ikke mindst den skønneste giraf, som pyntede i det ene hjørne. Rigtig mange af de fine interiørsager kan fås lige her.
Den skønne stemning blev i øvrigt akkompagneret af de skønneste mini-cupcakes fra Serenity med glimmer på. Så lækkert univers!

Vi døjer i øvrigt med lidt sygdom herhjemme, så er ikke så heftig på opdateringerne…bær over med mig 🙂

Alle billeder er mine.

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Børneværelset, Legetøj, Ønskelisten, På besøg hos, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Cute Stuff

  1. Bolize skriver:

    Ser hyggeligt ud 🙂 … Giraffen er da for “lækker” ♥

  2. Pingback: Angulus SS13 |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *